Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας: Να διασφαλιστεί η λειτουργία και οι θέσεις εργασίας στην ΕΒΟ Αιγίου


Παρέμβαση στην αναπληρώτρια Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να... διασφαλιστεί η λειτουργία αλλά και οι θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου.

Έπειτα από τη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, ο Περιφερειάρχης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κυρία Γεννηματά υπογραμμίζοντάς της, τη μείζονα σημασία και τον σημαντικό ρόλο που έχει για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η διαρκής και σωστή λειτουργία του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων.

Ο κ. Κατσιφάρας επεσήμανε πως το εργοστάσιο του Αιγίου θα πρέπει να παραμείνει σε λειτουργία στο όποιο σχέδιο ανασυγκρότησης για την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη συμβάσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ είναι το μοναδικό που διαθέτει εκσυγχρονισμένο σύστημα παραγωγής οπλικών συστημάτων.

Κλείνοντας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ζήτησε στην αναπληρώτρια Υπουργό να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων των υπαλλήλων της ΕΒΟ Αιγίου, να προχωρήσει σύντομα η διαδικασία εξόφλησης των δεδουλευμένων που τους οφείλονται εδώ και οκτώ μήνες και η κυβέρνηση να παρουσιάσει ένα σχέδιο βιώσιμο, λειτουργικό που να προστατεύει την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία με το εργοστάσιο του Αιγίου που έχει όλες της προϋποθέσεις να είναι η παραγωγική μηχανή της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...