Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Η Ελ. Ζουγανέλη στις 10 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα

Μετά από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, η συναυλία του καλοκαιριού “μετακομίζει” στο Κάστρο της Πάτρας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας 2013 του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στην πιο δημιουργική της περίοδο και μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της cd «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» το οποίο έχει ήδη γίνει χρυσό μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ετοιμάζει τη “ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ” για την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Με συναυλίες σταθμούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, η Ελεωνόρα μας καλεί στο Κάστρο της Πάτρας σε ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να μας ταξιδέψουν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια από το νέο album της «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» που κυκλοφόρησε πρόσφατα όπως τα «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» και «ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, τα «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» και η «Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ» σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά, το «ΒΑΛΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙ» σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και στίχους της Sunny Μπαλτζή, τραγούδια που έχουν ήδη εντυπωσιάσει και αγαπηθεί πολύ κ.α., τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα, από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη, πολύ αγαπημένα που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης και την επιμέλεια του προγράμματος ο Μινως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης.

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΤΡΙΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 21:30
ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΤΡΩΝ
32Ο Φεστιβάλ Πάτρας – Οργανισμός Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Τιμές εισιτηρίων

Έγινε ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε να υπάρξει χαμηλό ενιαίο εισιτήριο για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να ζήσουν την εμπειρία της μεγάλης συναυλίας του καλοκαιριού.
Για το σκοπό αυτό το εισιτήριο έχει ενιαία τιμή 10€ στην προπώληση και 13€ την ημέρα της συναυλίας, στο ταμείο του Κάστου Πάτρας

Τιμή εισιτηρίων: 10€ προπώληση & 13€ στην είσοδο

Στα Προσωρινά Γραφεία του Φεστιβάλ Πάτρας:
So Easy Αγ. Ανδρέου & Γεροκωστοπούλου - Α' Όροφος, 2610 220583, 6977347098
DUR Αγίου Νικολάου & Μαιζώνος, 2610 279745
ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Αγίου Νικολάου 32, 2610 277396
MUSIC STATION Ρήγα Φεραίου 34, 2610 222411
DISCOVER Πατρέως 30, 2610 624916
MONA LISA café Ψηλά Αλώνια,
Κάστρο Πάτρας, (την ημέρα της συναυλίας 18:00 – 22:00)

και ηλεκτρονικά στο http://www.viva.gr/tickets/music/eleonora-zouganeli-periodeia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...