Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αχαΐα: Ξεσπάει μπροστά στην κάμερα ο σύντροφος της παιδοκτόνου

«Μη μου πάρετε τα παιδιά» λέει ο πατέρας - Απολογείται σήμερα η 31χρονη που σκότωσε το τριών μηνών μωρό της μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα περάσει ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου η 31χρονη παιδοκτόνος, η οποία αφού χτύπησε άσχημα με τα χέρια το βρέφος της, το πέταξε στη συνέχεια στην κούνια, που δεν είχε στρώμα, με αποτέλεσμα το παιδί να καταλήξει με το κεφάλι στον ξύλινο πάτο. Ώρες μετά το παιδί ξεψύχησε αφού η μητέρα δε ζήτησε τη βοήθεια γιατρού.

Όταν ο πατέρας γύρισε στο σπίτι του είπε πως... έπαθε ζημιά. Με δηλώσεις του, ζητάει να μην του πάρουν τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται προσωρινά από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Δείτε το βίντεο του thebest.gr...
 

H γυναίκα οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Προσερχόμενη στα δικαστήρια δήλωσε μετανιωμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε το κλάμα του μωρού και όταν ξεψύχησε, το έβαλε στην κατάψυξη. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της μιας και το σπίτι είναι όλο κι όλο ενα δωμάτιο.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το τραγικό περιστατικό, αναφέρει ότι «από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αποστείλει καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας». Ακόμη αναφέρεται ότι «προχθές, τα δυο παιδιά της οικογένειας εισήχθησαν σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πατρών, θα φιλοξενηθούν σε σπίτι του Οργανισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...