Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ποια είναι η οικογένεια του μαθητή από το Αγρίνιο που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τη μητέρα του |


Η έκφραση «σοκ στην τοπική κοινωνία» είναι κυριολεκτικά ακριβής σε ό,τι αφορά τη δολοφονία της μητέρας από το 17χρονο γιο της στο Αγρίνιο. Ο νεαρός σκότωσε την 51χρονη γυναίκα με κουζινομάχαιρο, επειδή του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση. 

Σύμφωνα με το agriniopress, η άτυχη μητέρα ήταν δασκάλα στο επάγγελμα, σε σχολείο του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ο πατέρας του παιδιού καθηγητής σε λύκειο του Αγρινίου. Ο δε μεγαλύτερος γιος της οικογένειας είναι φοιτητής Ιατρικής στο εξωτερικό, με υποτροφία. Η οικογένεια περιγράφεται ως ήσυχη, ευγενική και αγαπητή στη γειτονιά.

Οι γείτονες περιγράφουν τον ανήλικο δράστη ως κλειστό χαρακτήρα, χωρίς έντονη κοινωνική ζωή και ιδιαίτερες παρέες, με κύριες ασχολίες του τα παιχνίδια στον υπολογιστή και την τηλεόραση.

Η δολοφονία έγινε αμέσως αντιληπτή από τον πατέρα του δράστη, που ξύπνησε μόλις άκουσε τη φασαρία και βρήκε τη γυναίκα σε μια λίμνη αίματος, ενώ πριν ενημερωθεί η αστυνομία εκεί βρέθηκαν και συγγενείς που διαμένουν στο διώροφο σπίτι όπου έγινε το φονικό.

Μόλις έφτασε η αστυνομία προχώρησε αμέσως στη σύλληψη του ανήλικου δράστη, που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και έχει ομολογήσει την πράξη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...