Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πάτρα: Αθωώθηκε 60χρονη που συμμετείχε σε ερωτικό τρίγωνο

Το ερωτικό τρίγωνο, μεταξύ μιας υπαλλήλου του Πανεπιστημίου Πατρών, ενός ναυτικού και ενός αγρότη από την περιοχή της Λακκόπετρας, αναβίωσε χθες το πρωί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών. 

Στο εδώλιο κάθησε μια 60χρονη, η οποία κατηγορήθηκε ως συνεργός σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, που είχε σημειωθεί σε βάρος ενός πρώην εραστή της από τον τότε φίλο της Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 17 Ιανουαρίου του 2000, στη Λακκόπετρα Αχαΐας, στο εξοχικό σπίτι της γυναίκας. Η γυναίκα διατηρούσε σχέση με έναν ναυτικό όμως στη συνέχεια διέκοψαν και τον είχε μηνύσει για ξυλοδαρμό. Την ημέρα του επεισοδίου εκκρεμούσε δίκη του ναυτικού στην Πάτρα, όμως ο άνδρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο φίλος της γυναίκας, που ασχολείτο με αγροτικές εργασίες, είχε αποστείλει ένα ειρωνικό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του πρώην εραστή κάνοντας λογοπαίγνιο με τους μήνες φυλάκισης που του είχαν επιβληθεί εκείνη την ημέρα από το δικαστήριο.

Τελικά, ο ναυτικός εξεμάνη και μετέβη οδικώς από την Αθήνα στη Λακκόπετρα με τη μηχανή του. Η κατάληξη ήταν ο ναυτικός να προσπαθήσει να σπάσει την πόρτα του σπιτιού για να μπει μέσα. Τότε από το σπίτι βγήκε οπλισμένος ο φίλος της γυναίκας και πυροβόλησε σε βάρος του με μια καραμπίνα. Ο ναυτικός τραυματίστηκε ελαφρά και καθοριστικό ρόλο για να γλυτώσει έπαιξε το ειδικού τύπου μπουφάν δικυκλιστή που φορούσε, που έφερε σκληρή επένδυση.

Η γυναίκα κρίθηκε χθες ομόφωνα αθώα από το δικαστήριο, διότι δέχτηκε ότι δεν είχε σχέση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην εραστή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...