Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Τραγάνα: Έχασε τη ζωή του αντί να τρέξει στους αγώνες... (VIDEO)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν λίγο στην περιοχή της Τραγάνας στην Παραβόλα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα εξετράπη της πορείας και ανετράπη

Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αγρίνιο, κινούταν με υπερβολική ταχύτητα στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διπλανή μάντρα και στη συνέχεια, εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει, ξεκίνησε μια τρελή πορεία στριφογυρίζοντας στο δρόμο ανεξέλεγκτο.

Οι τρεις επιβάτες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο πετάχτηκαν από μέσα χτυπώντας οι δύο στο πεζοδρόμιο και μία νεαρή κοπέλα σε διπλανό φράχτη και στη συνέχεια στην αυλή σπιτιού.

Δεκάδες κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν πανικόβλητοι να βοηθήσουν τους τραυματίες ειδοποιώντας την αστυνομία και τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 26χρονος. Η κατάσταση ενός ακόμη από τους επιβαίνοντες κρίνεται σοβαρή ενώ η κοπέλα και ο τέταρτος τραυματίας δε φαίνεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο ήταν αγωνιστικού τύπου και απ’ότι φαίνεται ο οδηγός είχε προορισμό το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου όπου διοργανώνονται αγώνες Dragster σήμερα και αύριο.

 aerasnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...