Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Τώρα-Πάτρα: Στην ασφάλεια οι γονείς του Κωνσταντίνου Φράγγου-"Θρίλερ" στα Εβραιομνήματα


Στην ασφάλεια Πατρών βρίσκονται αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του Κωνσταντίνου Φράγγου που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από κλάμπ επί της Σαχτούρη. 

Μετά το χθεσινό μαφιόζικο χτύπημα στην Ανθείας με θύμα τον Πάνο Τσίρκα και στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγει η ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό των δραστών, πριν από λίγη ώρα έγινε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι της οικογένειας Φράγγου στην περιοχή των Εβραιομνημάτων στην Αρόη.

Ζητήθηκε από τον πατέρα του εκλιπόντος να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στην ασφάλεια για να δώσει κατάθεση μετά και την χθεσινή δολοφονία Τσίρκα, αίτημα που όπως φάνηκε δεν ήταν διατεθειμένη να ικανοποιήσει αρχικά η μητέρα του 32χρονου Κωνσταντίνου Φράγγου και λόγω της έντασης λιποθύμησε.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού έχει προσαχθεί και μια ακόμα γυναίκα νεαρής ηλικίας που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας.

Νωρίτερα: Μια γυναίκα μεταφέρεται με ασθενοφόρο αυτή την ώρα μετά από λιποθυμικό σοκ στο Νοσοκομείο από την οδό Ευρυπήλου στα Εβραιομνήματα στην περιοχή της Αρόης. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις. Νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο των αναζητήσεων της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της χθεσινής δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα και τον τραυματισμό δυο ακόμα ατόμων, πραγματοποιήθηκε έρευνα και προσαγωγές "ύποπτων" ατόμων. Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς μια καραμπίνα.

Και ακόμη: "Αστακός" η οδός Ευρυπήλου στα Εβραιομνήματα. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς σε επιχειρήθηκε η σύλληψη ατόμων που φέρονται ως δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα και τον τραυματισμό δυο ακόμα ατόμων, χθες το μεσημέρι στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλείκα. Στο σημείο αυτήν την ώρα βρίσκεται ασθενοφόρο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει κάποιος τραυματίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκε και κατέσχεσε ένα όπλο.

skaipatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...