Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πύργος: Έκλεβε ζώα και τα μετέφερε με… Ι.Χ. στην Αλβανία!

Τουλάχιστον δώδεκα φορές τους τελευταίους οκτώ μήνες είχε διασχίσει τη… μισή Ελλάδα, έχοντας φορτωμένα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ζώα που έκλεβε από ποιμνιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου! Πάντα, όμως, ο 30χρονος Αλβανός κατάφερνε να φτάσει στην πατρίδα του χωρίς να τον σταματήσει κάποιο μπλόκο!

Ο ζωοκλέφτης, που πλέον μένει μόνιμα στην Αλβανία, ερχόταν τακτικά στην Ελλάδα και παρέμενε από μια ως τρεις ημέρες σε περιοχές κοντά στο Πύργο, ώσπου να εντοπίσει του στόχους του. Έκλεβε πάντα μικρό αριθμό προβάτων ή κατσικιών ώστε να μην γίνεται άμεσα αντιληπτή η απουσία τους και τα μετέφερε με το Ι.Χ. του ζωντανά στην Αλβανία, όπου τα πωλούσε!

Από τις δώδεκα ζωοκλοπές τις οποίες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, ο 30χρονος είχε αρπάξει συνολικά 54 ζώα! Στις αρπαγές τον βοηθούσε και ένας άγνωστος προς το παρόν συνεργός του που αναζητείται. Το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τα ζώα που έκλεβε ο 30χρονος κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος και σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπών κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...