Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ηλεία: Με παραίτηση ξεκίνησαν οι ΑΝΕΛ …Τα βρόντηξε ο πολιτευτής Φώτης Αλεξόπουλος

Με επιστολή που εξέδωσε ο πολιτευτής του Με μια παραίτηση ξεκίνησαν οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες», καθώς ο πολιτευτής Ηλείας, Φώτης Αλεξόπουλος ανακοινώνει την παραίτησή του από… το κόμμα Καμμένου. 


Διαβάστε τους λόγους της αποχώρησής τους από τους ΑΝ.ΕΛ.:

«H προσωπική μου πολιτική πορεία , ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα, δεν μου επιτρέπει να παραμένω στους ‘Ανεξάρτητους Έλληνες’ ως πολιτευτής και πολιτικό στέλεχος.
Έδωσα την προσωπική μου μάχη στο Νομό Ηλείας και θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν.(2ος Επιλαχών Βουλευτής ).
Η σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου παραμένει όπως παραμένουν και οι αρχές μου για μια μεγάλη πατριωτική Κεντροδεξιά παράταξη με κοινωνική ευαισθησία.
Τάχθηκα στο πλευρό του Πάνου Καμμένου κάτω από άλλες συνθήκες τότε και με άλλες προοπτικές.Ετσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση σήμερα , δυστυχώς, δεν με εκφράζει το κίνημα και θέτω τον εαυτό μου εκτός.
Ο Πάνος Καμμένος τέθηκε επικεφαλής αυτού του κινήματος, δεσμευόμενος να υλοποιήσει τους πολιτικούς στόχους, απέχοντας και αποκηρύσσοντας παλαιοκομματικές τακτικές και σκοπιμότητες. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε! Υπήρξε ένα τεράστιο έλλειμμα της οργανωτικής δομής, και παραμένει…
Η Πολιτική Πορεία του Κινήματος έτσι όπως λειτουργεί σήμερα δεν με εκφράζει…
Οι συμμαχίες που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Πάνος Καμμένος με άλλα κόμματα και άλλα πρόσωπα , με βρίσκουν κάθετα αντίθετο .Όσο για την λειτουργία του κινήματος …. διαπίστωσα, ότι δεν ξεπερνά καν ούτε τα όρια , ενός πολιτικού γραφείου Βουλευτή ..
Παραμένω πιστός στις αξίες και στα ιδανικά που με ώθησαν να πολιτευτώ, υπερήφανος και άφθαρτος από κομματικούς μηχανισμούς.
Η Πολιτική Συνέχεια προϋποθέτει Πολιτική Συνέπεια και με αυτήν επιθυμώ να συνεχίσω.
Μετά Τιμής
ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Μέλος Δ.Σ ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
Υπεύθυνος Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...