Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μυστηριώδης απόδραση δύο κρατουμένων από το λιμεναρχείο της Πάτρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας προκειμένου να διαλευκανθεί η απόδραση δύο Αφγανών, ηλικίας 24 και 20 ετών, από τον χώρο κράτησης τους, στο παλιό λιμάνι.

Οι δύο αλλοδαποί άνοιξαν την πόρτα των κρατητηρίων και έφυγαν σαν...κύριοι, με τους λιμενικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Από το να απασφάλισαν την πόρτα με τα χέρια τους μέχρι να χρησιμοποίησαν κάποιο εργαλείο, το οποίο προμηθεύτηκαν κατά την παραμονή τους εκεί.

Στην πόρτα, μάλιστα, έπεσε η προσοχή στην αρχή. Ελέγχθηκε εξονυχιστικά και διαπιστώθηκε ότι έχει κατασκευαστικό λάθος, αφού μεντεσές υπήρχε και εσωτερικά ενώ οι σιδερένιοι πύροι φαίνεται ότι δεν ήταν κολλημένοι καλά.

Όσον αφορά την περίπτωση του εργαλείου, υπάρχουν δύο σενάρια. Είτε έκοψαν το τσιγκελάκι από το φερμουάρ του παντελονιού τους και με αυτό χτύπησαν τους πύρους μέχρι να μπορέσουν να τους τραβήξουν με τα χέρια τους, είτε με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκαν κάποιο μικρό εργαλείο. Μεγάλο ερωτηματικό πάντως αποτελεί πώς έγινε αυτό, αφού δεν είχαν επισκεπτήριο και κατά συνέπεια δεν ήρθαν σε επαφή με κάποιον.

Πληροφορίες από dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...