Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Άλλες δύο ληστείες σε σπίτια στην Πάτρα και την Αμαλιάδα

Διαστάσεις επιδημίες παίρνουν οι εισβολές κακοποιών σε σπίτια ανυποψίαστων κατοίκων στην Αχαΐα και την Ηλεία, όπου καθημερινά καταγράφονται νέα κρούσματα! 

Άλλο ένα ζευγάρι δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα, πιθανότατα από τους ίδιους ληστές που προσπάθησαν να στραγγαλίσουν έναν άνδρα και χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι τη σύζυγό του στην περιοχή της Κρήνης τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η νέα ληστεία μέσα σε λίγες ώρες έγινε στην περιοχή Δραγώλαινα από τέσσερις κακοποιούς που ακινητοποίησαν το ζευγάρι έξω από το σπίτι τους τη στιγμή που επέστρεφαν, απειλώντας τους με έναν σουγιά και πασσάλους από την περίφραξη του σπιτιού! Τους οδήγησαν στο εσωτερικό όπου τους έδεσαν με το καλώδιο του τηλεφώνου και ερεύνησαν όλο το σπίτι. Αφού άρπαξαν 400 ευρώ, έναν υπολογιστή και άλλα αντικείμενα, διέφυγαν με το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Το όχημα βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στη Βούντενη και μέσα ήταν ο υπολογιστής. Και τα δυο εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα ίχνη, που οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα τους οδηγήσουν στην αναγνώριση των κακοποιών.

Τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι κακοποιοί που ο ένας κρατούσε πιστόλι εισέβαλαν από το παράθυρο στη μονοκατοικία ενός 83χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή Καρδαμά της Αμαλιάδας και τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον στο κεφάλι. Άρπαξαν από την τσέπη του 200 ευρώ και ερεύνησαν τα δωμάτια, σε ένα από τα οποία βρήκαν άλλα 1.200 ευρώ σε ένα συρτάρι. Άρπαξαν και δύο καραμπίνες που κατείχε νόμιμα το θύμα και εξαφανίστηκαν. Ο 83χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...