Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Κατάκολο: Δεν φάνηκε το πλοίο για την Ιταλία και ...ξέμειναν 8 Σύροι μετανάστες

Οκτώ άνδρες, υπηκόους Συρίας στον ευρύτερο χώρο του λιμανιού του Κατακόλου, εντόπισαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου. Οι Σύριοι που βρέθηκαν στο λιμάνι του Κατακόλου, σύμφωνα με πηγές, ύστερα από την αποβίβασή τους, πιθανόν από βάρκα, που τους έφερε στην περιοχή χθες τα ξημερώματα, συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Όπως εξακριβώθηκε από τις Αρχές, οι τρεις από τους οκτώ Συρίους, διέθεταν τα απαραίτητα χαρτιά παραμονής στη χώρα ενώ οι υπόλοιποι πέντε βρίσκονταν παράνομα σε αυτή.

Να σημειωθεί πως οι οκτώ Σύριοι, φέρεται να ανέμεναν στο λιμάνι του Κατακόλου για πλοίο που θα τους μετέφερε στην Ιταλία, χωρίς μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται.

Οι Σύριοι, βρέθηκαν να περιφέρονται στην ευρύτερη περιοχή του Κατακόλου ενώ συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς κατά την παραμονή τους στην κεντρική πλατεία. Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα οκτώ άτομα από τη Συρία, έχουν αποφύγει το πλαίσιο του Αυτοφώρου καθώς φαίνεται να βρίσκονται στη χώρα τους τελευταίους έξι περίπου μήνες.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...