Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πάτρα: Σε 5 μαρτυρίες βασίζεται η Αστυνομία για τη σύλληψη του Αλ. Φράγκου - Αιφνιδιαστική επίσκεψη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Αύριο Μεγάλη Τρίτη και συγκεκριμένα στις 10 το πρωί πρόκειται να απολογηθεί ο Αλέξης Φράγκος για τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα στην οδό Ανθείας.

Οι μαρτυρίες πέντε αυτόπτων μαρτύρων είναι αυτές στις οποίες στηρίχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία, ώστε να απαγγελθούν οι κατηγορίες στον Αλ. Φράγκο.

Ο Αλ. Φράγκος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες εχθές στην Αθήνα. Η μεταφορά του συλληφθέντα πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ μαζί του βρίσκονταν και οι λοιποί 5 συλληφθέντες που τον υπέθαλπταν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φράγκος αρχικά κρυβόταν στην Μητόπολη Αχαΐας και εν συνεχεια μετέβη στην Αθήνα.

Η σύλληψη του Αλέξη Φράγκου πραγματοποιήθηκε σε οικία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση ανδρών των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Ασφάλεια Πατρών, κάτω από άκρα μυστικότητα. Επιπλέον εκτός του Αλ. Φράγκου, οι Αρχές συνέλαβαν και άλλα πέντε άτομα, τα οποία βρισκόταν μαζί με το Φράγκο τη στιγμή της επέμβασης των ανδρών της Αστυνομίας.

Παράλληλα χθεςέλαβε χώρα σύσκεψη με τους επιτελείς της τοπικής αστυνομίας, ύστερα από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος ζήτησε όπως φαίνεται να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...