Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σύλληψη 25χρονου για διαρρήξεις οχημάτων στον Πύργο

Συνελήφθη χθες (27-4-2013) το μεσημέρι, στο Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 42 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 25χρονος ημεδαπός, συνεργός του συλληφθέντα, ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των προϋποθέσεων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια ελέγχων των αστυνομικών για την πρόληψη της εγκληματικότητας ενεργήθηκε έρευνα σε όχημα του 42χρονου στο Πύργο όπου βρέθηκαν και κατασχεθήκαν τέσσερις μπαταρίες αυτοκινήτων τις οποίες είχε αφαιρέσει το τελευταίο διήμερο από οχήματα της περιοχής.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι 42χρονος είτε μόνος του είτε από κοινού με τον 25χρονο συνεργό του, το τελευταίο μήνα είχαν διαπράξει άλλες τρεις διαρρήξεις οχημάτων στο Πύργο αφαιρώντας κυρίως μπαταρίες αυτοκινήτων και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των παθόντων.

Οι μπαταρίες που κατασχεθήκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι έρευνες για συμμέτοχη των δραστών σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

 newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...