Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πάτρα: 13η Εκπαιδευτική Διημερίδα Παιδιατρικής Καραμανδάνειου Νοσομομείου


Το Σαββάτου 20 Απριλίου και ώρα 16.00, αρχίζουν οι εργασίες της 13ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας Παιδιατρικής στον συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου PORTO RIO Πατρών.

Την Διημερίδα οργανώνει η Παιδιατρική Κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών και τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Η Διημερίδα είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και θα χορηγηθούν 7 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (7 credits Σ.Ι.Ε).

Θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα περιστατικά που έχουν νοσηλευτεί στην κλινική μας και θα γίνει ανάλυση αυτών από ειδικούς καθώς και συζήτηση με το ακροατήριο. Στην συνέχεια καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα αναπτύξουν θέματα που ενδιαφέρουν τους παιδιάτρους και εκπαιδευτικούς.

Ενδιαφέρον θα αποτελέσει για παιδιάτρους, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους και  γονείς και η συνεδρία  «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην νοσηλευτική φροντίδα καθώς και στην  εκπαιδευτική διαδικασία και στην σχολική κοινότητα»

Την Διημερίδα μας μπορούν να παρακολουθήσουν εκτός των Ιατρών και νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και λογοθεραπευτές καθώς επίσης εκπαιδευτικοί και γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...