Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πάτρα: Αναπαράσταση της δολοφονίας της ηλικιωμένης δασκάλας, ζήτησε η ανακρίτρια


Την αναπαράσταση του φόνου της άτυχης δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου, η οποία δολοφονήθηκε άγρια τον περασμένο Ιούνιο στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου στην Πάτρα, έχει ζητήσει η ανακρίτρια.

Η δικαστική λειτουργός αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να μεταβεί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και παρουσία αστυνομικών αλλά και δικηγόρων να ρίξει φως στις κινήσεις του ζευγαριού που κατηγορείται για την δολοφονία της γυναίκας.

Με τον τρόπο αυτόν θα ξεκαθαριστούν κάποιες λεπτομέρειες όπως η στάση του θύματος όταν δεχόταν τα χτυπήματα αλλά και ο ρόλος του καθενός εκ των δραστών.

Όπως γράφει το thebest.gr οι απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας όπου μεταφέρθηκε το μαχαίρι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την ανθρωποκτονία δεν είναι ξεκάθαρες. Δεν έχουν εντοπιστεί δακτυλικά αποτυπώματα ούτε ίχνη από DNA.

Επίσης, όπως γράφει η "Πελοπόννησος", δεν έχουν εντοπιστεί άλλα ίχνη των δραστών στον χώρο που έγινε η δολοφονία. Ως δράστες έχουν συλληφθεί δύο τοξικομανείς ηλικίας 30 και 29 ετών που είναι ζευγάρι. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εκείνη την ημέρα το ζευγάρι είχε πάει στο σπίτι του θύματος και ρωτούσε για να ενοικιάσει το ισόγειο του διόροφου.

Η 30χρονη απασχολούσε την δασκάλα με κάποιες ερωτήσεις και ο σύντροφός της είχε την ευκαιρία να ψάχνει τους χώρους για κοσμήματα.

Οταν όμως η γυναίκα κατάλαβε τι συνέβαινε, ο 29χρονος άρχισε να την χτυπά με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...