Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Πάτρα: Η πόκα και το μπλακ τζακ τους έβαλαν στη… στενή χριστουγεννιάτικα!

Συνολικά εννέα άτομα συνελήφθησαν την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, σε δύο περιπτώσεις, μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για...διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων στην πόλη της Πάτρας.
Συγκεκριμένα περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης 25ης Δεκεμβρίου σε καφενείο στην περιοχή ανάμεσα στην Πατρών – Κλάους και την οδό Ακρωτηρίου, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, τέσσερα άτομα οι οποίοι έπαιζαν το παράνομο παίγνιο πόκα. Έτσι συνελήφθησαν ο 51χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς έλειπε η ιδιοκτήτρια, και τρεις ακόμη παίκτες ηλικίας 56, 58 και 44 ετών αντίστοιχα, ενώ κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και η τράπουλα.

Σε ένα δεύτερο περιστατικό, και συγκεκριμένα στις 12.30 τα ξημερώματα της παραμονής Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου συνελήφθη σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννου Πράτσικα ο 29χρονος ιδιοκτήτης, μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα οι οποίοι έπαιζαν το τυχερό παράνομο παίγνιο μπλακ – τζακ. Κατασχέθηκε εκτός άλλων και το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ.


patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...