Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: Χτύπημα στα κυκλώματα της νύχτας

Σημαντικά αποτελέσματα είχε η επιχείρηση που έγινε τα ξημερώματα στο κέντρο του Αγρινίου, σε βάρος ατόμων που σχετίζονται με τους μπράβους της νύχτας και την «προστασία» σε καταστήματα. Πέντε συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι τώρα

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομα που επέβαιναν σε ένα μαύρο BMW προκάλεσαν επεισόδιο σε δυο καταστήματα – μπαρ της περιοχής του Αγρινίου και μάλιστα στο ένα, που βρίσκεται στο κέντρο προκάλεσαν και φθορές, εκβιάζοντας του υπευθύνους για να τους πουλήσουν προστασία.

Μετά τα δυο αυτά συμβάντα, η Αστυνομία ενημερώθηκε και ξεκίνησε αναζητήσεις για να εντοπίσει τελικά το ύποπτο όχημα στην οδό Καραπαπά. Οι αστυνομικοί με τα όπλα ανά χείρας, ακινητοποίησαν τους πέντε επιβαίνοντες, δυο Αγρινιώτες και δύο ακόμη Έλληνες από την Βόρειο Ήπειρο, που διέμεναν στην Αθήνα.

Αφού τους έβαλαν χειροπέδες, τους οδήγησαν στην Α/Δ Ακαρνανίας για να ακολουθήσουν έρευνες στις οικίες των Αγρινιωτών, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν ποσότητες χασίς και κοκαΐνης αλλά και ένα αυτόματο τύπου Scorpion, με μια γεμιστήρα με 25 σφαίρες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίστηκαν και σήμερα με μια ακόμη σύλληψη και μια προσαγωγή. Οι πέντε συνολικά συλληφθέντες οδηγούνται την Δευτέρα στις δικαστικές αρχές.

Ο ένας από αυτούς, είχε πρόσφατα συλληφθεί στο Καινούργιο, επειδή οπλοφορούσε και είχε αφεθεί ελεύθερος, αν και βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους, για την συμμετοχή του σε ένοπλές ληστείες παλιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...