Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Νικολόπουλος: Στο πλευρό των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών

Στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολυτέκνων στο Ζάππειο παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αχαίας, εκλεγμένος με την Νέα Δημοκρατία και συντονιστής του ΚΙΝ.Α (Κίνημα Αναγέννησης) Νίκος Νικολόπουλος, εκφράζοντας εκ νέου την απόλυτη συστράτευσή του στο πλευρό των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών και απέναντι στην αντεθνική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίες… καταβάλλουν προσπάθειες να καταντήσει η Ελλάδα μια χώρα χωρίς νέα γενιά, άρα χωρίς μέλλον.

Με την αφορμή της παρουσίας του εκεί, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε:

«Ακόμα αντηχεί σε όλους μας η υπόσχεση του Αντώνη Σαμαρά για στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών και την επανόρθωση των πολυτεκνικών επιδομάτων. Είναι και αυτή όμως, μία από τις υποσχέσεις που ξεχάστηκαν. Και όχι μόνο ξεχάστηκε η υπόσχεση, αλλά η σημερινή κυβέρνηση πράττει τα ακριβώς αντίθετα. Άραγε, θέλει να πείσει ότι πρόβλημα χρέους οφείλεται στα… 44 ευρώ τον μήνα, που παίρνει για κάθε παιδί μια πολύτεκνη οικογένεια; Δεν πείθει κανέναν! Θέλει να πείσει ότι με αυτά τα λιγοστά ευρώ θα κλείσει την μαύρη τρύπα της οικονομίας; Και πάλι δεν πείθει κανέναν! Πείθει όμως τους πάντες ότι σε πολλές περιπτώσεις, η κρίση είναι απλά το πρόσχημα ή το… όχημα, αλλότριων επιδιώξεων, υποκινούμενων από εκείνους που θέλουν φτωχούς και υποταγμένους τους Έλληνες, χωρίς νέα γενιά, χωρίς νέα όνειρα και χωρίς μέλλον!

Ξέρετε ότι είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και πολύτεκνος οικογενειάρχης και ότι ποτέ δεν έλειψα από καμία μάχη των πολυτέκνων. Αλλά και έτσι να μην ήταν, η καρδιά και το μυαλό μου, δεν γίνεται να μην βρίσκονται στο πλευρό εκείνων που μοχθούν να μεγαλώσουν τα επόμενα ελληνόπουλα. Πριν μερικά χρόνια στη Βουλή καταφέραμε να συγκροτήσουμε μία διακομματική επιτροπή, η οποία κατέληξε σε ένα ομόφωνο ψήφισμα για τις εκκρεμείς υποχρεώσεις της Πολιτείας προς την πολύτεκνη οικογένεια. Ένα μέρος των υποχρεώσεων υλοποίησε η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή. Και το υπόλοιπο μέρος υιοθέτησε και δέχτηκε να περιληφθεί στο πρόγραμμα της Ν.Δ. ο Α. Σαμαράς. Ο οποίος όμως, επέλεξε να αναιρέσει τον εαυτό του, κόντρα στις αποφάσεις ενός μεγάλου κόμματος που στηρίχτηκε από την μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Ίσως νομίζει πως τώρα που ανέβηκε τα σκαλοπάτια του Μαξίμου μπορεί να ξεχνάει, να αναιρεί, να μην δίνει λογαριασμό ή να συμβιβάζεται ελαφρά τη καρδία με εκείνους, τους δήθεν προοδευτικούς, πολέμιους του λαού και των παραδόσεών μας. Οι πολέμιοι του λαού όμως, δεν πάνε μακριά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...