Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο "ταράζει" την Πάτρα! Αυτή τη φορά 45αρα μητέρα δύο παιδιών πουλά το κορμί της...

Δείτε την "ροζ" ιστορία που ταράζει τη πόλη της Πάτρας με θύμα μια 45χρονη που λόγω κρίσης "δίνει" το κορμί της σε άντρες με...γερά πορτοφόλια! 
Όπως συμβαίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά σε 45χρονη ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος που λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας και διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα. Ενώ η επιχείρησή της...
έβγαζε τα έξοδά της και έκανε ικανοποιητικό τζίρο, από πέρυσι άρχισε η πτώση. Η επιχειρηματίας, σύζυγος στελέχους μεγάλου οργανισμού και μητέρα δύο παιδιών δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα, στην αρχή για να πληρώσει τα ταμεία και τους προμηθευτές και αργότερα, ακόμα και για να εξασφαλίσει το νοίκι του καταστήματός της.

Λέγεται μάλιστα πως έφθασε να οφείλει τέσσερα ενοίκια και να απειλείται με έξωση από τον ιδιοκτήτη. Με άλλα λόγια, η οικονομική απόγνωση την έφερε στο σημείο να πάρει την απόφαση να εκμεταλλευτεί τις «καυτές» γραμμές της και το γεγονός ότι είναι από τις πλέον περιζήτητες μιας και πολλοί την πλησίαζαν αποσκοπώντας σε κάτι πονηρό, παρά το ότι είναι παντρεμένη με παιδιά. Έτσι έκλεινε ραντεβού με ενδιαφερόμενους τους οποίους ικανοποιούσε ερωτικά ζητώντας χρήματα.


Στην αρχή κανείς δεν την είχε υποπτευτεί αλλά το ότι τα ραντεβού άρχισαν να πυκνώνουν και το νέο να «ταξιδεύει» από στόμα σε στόμα είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και οι φήμες σε στενό φιλικό κύκλο. Και λέγονται μάλιστα και λεπτομέρειες για τις ικανότητές της αλλά και για την ταρίφα. Η οποία στην αρχή ήταν 50 ευρώ αλλά λίγο αργότερα, απαιτούσε τόσα χρήματα μόνο για στοματικό και τα διπλάσια για κανονική συνουσία.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά από τους «ροζ» πελάτες της που διαθέτουν «χοντρό» πορτοφόλι ζητά οικονομική βοήθεια όποτε έχει ανάγκη και ανεξάρτητα από τις κρυφές συναντήσεις.

Πληθαίνουν τα κρούσματαΑυτή η περίπτωση δεν είναι η μοναδική στην Πάτρα. Και δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που αφορούν σε αλλοδαπές που πηγαίνουν στα καφενεία αναζητώντας ηλικιωμένους ή σε εκείνες που κάνουν πιάτσα στο δρόμο.

Ο λόγος αφορά γυναίκες υπεράνω υποψίας, παντρεμένες και με παιδιά. Και δυστυχώς τα ανάλογα κρούσματα έχουν αυξητικές τάσεις τους τελευταίους μήνες. Θυμίζουμε ότι ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή της γυναίκας που διαμένει στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου και κλείνει «ροζ» ραντεβού με πελάτες συγκεκριμένου καφενείου τους οποίους ανεβάσει σπίτι της.

Η συγκεκριμένη είναι μητέρα μιας έφηβης κόρης και χωρισμένη πολλά χρόνια. Έφθασε στην πορνεία γιατί αδυνατούσε ακόμα και για τα απολύτως απαραίτητα της επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...