Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τιπ περιποίησης για νεανικό δέρμα

Το νεανικό δέρμα δεν είναι απλή υπόθεση αλλά θέλει την φροντίδα του. Το να μάθεις να... φροντίζεις το δέρμα σου ειδικά από μικρή ηλικία είναι πολύ σημαντικό για την μελλοντική ομορφιά σου! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τα 5 μυστικά περιποίησης για νεανικό δέρμα και άφησε το δέρμα σου να λάμψει!

Σώμα μου: η ακμή στο σώμα εκτός από το πρόσωπο σου είναι ένα ακόμη βάσανο που μπορεί να αντιμετωπίζεις σαν πιτσιρίκα. Και εδώ το μυστικό είναι εκτός από το σωστό πλύσιμο και την αποφυγή των ερεθισμών με προϊόντα που μπορεί να σου προκαλέσουν κοκκινίλες και να οξύνουν το πρόβλημα, το βασικό είναι να προσέξεις και τα ρούχα σου που πρέπει να επιτρέπουν στο δέρμα σου να αναπνέει. Τα σπυράκια στην πλάτη ή το στήθος ή γενικά τα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν με το κατάλληλο αφρόλουτρο που έχει ειδική σύνθεση για την ακμή του σώματος.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά: το νεανικό σου πρόσωπο πρέπει να πλένεται τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. Μην τρελαίνεσαι και πλύνε το πρόσωπο σου με χλιαρό νερό και ένα απαλό καθαριστικό αφρό κατά προτίμηση για να μην ξηράνει την περιοχή το σαπούνι. Απόφυγε οτιδήποτε είναι γεμάτο χημικά για να μην κάνει τραχύ το πρόσωπο σου και μην ξεχνάς ότι για να διατηρήσεις το δέρμα σου νεανικό αρκεί να το πλένεις σωστά. Φρόντισε όταν το πλένεις να το κάνεις με κυκλικές κινήσεις και ξέχασε το σκραμπ που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα σου!

Μην αγγίζετε: πόσες φορές από αμηχανία ή συνήθεια δεν πειράζεις το πρόσωπο σου με αποτέλεσμα τελικά από το ξύσιμο να καταλήξεις με πληγές; Δεν είναι πραγματικά καθόλου καλό για το δέρμα σου να το αγγίζεις με τα χέρια σου που κουβαλάνε επάνω τους ένας Θεός ξέρει πόσα μικρόβια. Μην περιμένεις να ξεφορτωθείς ποτέ την λιπαρότητα του δέρματος σου αν πειράζει συνέχεια τα σπυράκια ή το προσωπάκι σου, γι'αυτό κόψε την κακιά συνήθεια!

Ήλιε μου: ναι είναι τέλεια να καίει ο ήλιος το πρόσωπό σου και να νιώθεις το καλοκαίρι σε όλο του το μεγαλείο όμως καλό είναι να μην ξεχνάς το κακό που κάνουν οι ηλιακές ακτινοβολίες στο δέρμα σου! Το μαύρισμα δεν είναι κακό απλά το να κάθεσαι στον ήλιο χωρίς το αντηλιακό σου είναι σαν να θέλεις να σκοτώσεις το δέρμα σου!
womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...