Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τροχαίο ατύχημα με ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματία δικυκλιστή έγινε χθες το απόγευμα στο Δοκίμι. Ο δικυκλιστής παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε νεαρή... γυναίκα με συνεπιβάτη ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr, όλα έγιναν όταν σε κεντρικό δρόμο του Δοκιμίου, αγροτικό αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να στρίψει αριστερά σε στενό, από το οποίο εκείνη την ώρα έβγαινε το δίκυκλο. Ταυτόχρονα, από το αντίθετο ρεύμα διέρχονταν κανονικά αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, που οδηγούσε νεαρή γυναίκα με συνεπιβάτη άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Αποτέλεσμα των ελιγμών που έγιναν, ήταν το Ι.Χ. να συγκρουστεί με το δίκυκλο, ο οδηγός του οποίου έπεσε τραυματισμένος στην άσφαλτο. Ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία χτυπημένο στο πόδι και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο συνοδηγός του αυτοκινήτου και ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, βγήκε από το αμάξι, αλλά η γυναίκα οδηγός άρχισε να φωνάζει και έφυγαν από τον τόπο του ατυχήματος, για να επιστρέψουν στη συνέχεια και να συνεννοηθούν με την τροχαία, που έχει αναλάβει και την σχετική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...