Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα που φέρονται να δολοφόνησαν την 82χρονη δασκάλα Ρεγγίνα Παπανδρέου

Ενας άντρας και μια γυναίκα 30 ετών κρατούνται στην ασφάλεια Πατρών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία που τους συνδέουν με την άγρια δολοφονία της 82χρονης Ρεγγίνας Παπανδρέου στις 7 Ιουνίου και μέσα στο σπίτι που διέμενε.

Οι δύο συλληφθέντες είναι τοξικομανείς και το αρχικό κίνητρό τους εμφανίζεται η ληστεία. Προσποιήθηκαν τον ενοικιαστή γι αυτό και η γυναίκα άνοιξε την πόρτα. Να θυμίσουμε πως από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της οικίας.

Οταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, όρμησαν πάνω της. Ακολούθησε συμπλοκή και ο δράστης έβγαλε μαχαίρι. Κατάφερε στην άτυχη ηλικιωμένη δεκάδες μαχαιριές και την άφησε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν για παραβατική συμπεριφορά που αφορά σε ναρκωτικές ουσίες και αναμένεται να τους απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες για ληστεία και φόνο.

Στις 7 Ιουνίου η 82χρονη Ρεγγίνα Παπανδρέου βρέθηκε - από το ίδιο της το παιδί - αργά το απόγευμα της Πέμπτης άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου 114 (και Ζαλόγγου) στην Πάτρα. Ήταν γνωστή στην Πάτρα καθώς ήταν δασκάλα στο συγκρότημα Γλαράκη.

Κίνητρο του φόνου; Η ληστεία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τα στοιχεία των αξιωματικών της Ασφάλειας, που διαπίστωσαν οτι το σπίτι στο οποίο έμενε μόνη η άτυχη γυναίκα ήταν ανακατωμένο από την μία έως την άλλη άκρη.

Όρκο εκδίκησης έδωσε ο γιος του θύματος Νίκος Παπανδρέου, μηχανικός στο Δήμο Πατρέων, για τη δολοφονία της μητέρας του όπως θα δείτε στο βίντεο του Γ.Ηλιόπουλου, ξημερώματα Παρασκευής, την ώρα που το πτώμα της μεταφερόταν στο νεκροτομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...