Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πύργος συνελήφθη 29χρονος για κλοπές

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 29χρονος την 21-6-2012 το πρωί, στο 4o χ.λ.μ της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, εισήλθε σε ανασφάλιστη αποθήκη καταστήματος ηλεκτρικών ειδών 53χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε τρεις τηλεοράσεις συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Για την διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του την επόμενη μέρα το μεσημέρι και τη σύλληψη του. Στην κατοχή του 29χρονου οι αστυνομικοί, βρήκαν τις δυο από τρεις τηλεοράσεις που είχε αφαιρέσει τις οποίες απέδωσαν στον παθόντα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο ο 29χρονος, είχε αφαιρέσει τμηματικά από την αποθήκη του 53χρονου του 15 τηλεοράσεις, 1 ηλεκτρικό φούρνο, 1 ραδιοκασετόφωνο και 2 ηλεκτρικές σκούπες συνολικής χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...