Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Πάτρα: Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Περιφερειακά ΜΜΕ

H αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με...
την Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), πρόκειται να διοργανώσουν ενημερωτικό σεμινάριο στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2012, στην Πάτρα με θέμα: «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία».

Σκοπός του σεμιναρίου, το οποίο θα διεξαχθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, είναι αφενός η εξοικείωση των δημοσιογράφων των περιφερειακών ΜΜΕ με μια σειρά από επίκαιρα ζητήματα ευρωπαϊκού προσανατολισμού και αφετέρου η ενημέρωσή τους για την αποτελεσματικότερη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στον Τύπο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα προτίθεται να καλύψει τα έξοδα διαμονής (μια διανυκτέρευση με πρωινό) σε ξενοδοχείο της Πάτρας, το βράδυ της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2012, καθώς το δείπνο της Παρασκευής και ένα γεύμα. Επίσης θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου προς τους συμμετέχοντες.

Οι εργασίες του Σεμιναρίου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 14/9, στις 16.00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 15/9, περίπου στις 13.00 το μεσημέρι.

Παρακαλούνται όσοι δημοσιογράφοι (μέλη και μη μέλη) ενδιαφέρονται να μετάσχουν και δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο την Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά να το δηλώσουν στην γραμματεία της ΕΣΗΕΠΗΝ (Τηλ: 2610-317160 FAX: 2610-317159), έως την 27η Ιουλίου 2012.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...