Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Καρέικα Αχαΐας: Αφού λήστεψαν ζευγάρι, τους έδεσαν με μια γραβάτα και ένα λουρί τσάντας

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα στις 4.20 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην περιοχή Καρέικα Αχαΐας.Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes πρόκειται για δύο άτομα, οι οποίοι εισήλθαν στο σπίτι ζευγαριού, 68χρονος ο άνδρας και 60χρονη η γυναίκα, από το ανασφάλιστο παράθυρο του μπάνιου.

Τα δύο άτομα, όπως φαίνεται, μάλλον αρχικά μπήκαν για διάρρηξη στο σπίτι, όμως οι ιδιοκτήτες ξύπνησαν από το θόρυβο που άκουσαν και έτσι σηκώθηκαν. Οι δράστες τους ακινητοποίησαν με την απειλή δύο όπλων που κατείχαν.

Αφού ερεύνησαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι, βρήκαν και άρπαξαν 400 ευρώ, 150 δολάρια Αμερικής, καθώς και διάφορα κοσμήματα και ρούχα, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 2.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δράστες προκειμένου να εξασφαλίσουν τη διαφυγή τους και για να μην καταφέρει το ζευγάρι να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία, τους έδεσαν, χρησιμοποιώντας μία γραβάτα καθώς και ένα λουρί από μία τσάντα.

Μετά από αρκετές ώρες και αφού κατάφεραν να λύσουν τα χέρια τους, τα θύματα ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...