Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Πετροπόλεμος κατά επιδειξία που "δρούσε" δίπλα σε ξενοδοχείο της Πάτρας

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο dete.gr, επιδειξίας στεκόταν ολόγυμνος, δίπλα από  ξενοδοχείο , μπροστά από περιφραγμένο με καλαμωτή οικόπεδο. Γνώριζε προφανώς πως οι γυναίκες θα περνούσαν από το σημείο για να κατευθυνθούν στην ντουζιέρα που υπάρχει εκεί και αποφάσισε να «δράσει».

«Εκεί στεκόταν όρθιος, τύπος ολόγυμνος με το εσώρουχο στο χέρι. Ηταν υπομονετικός και περίμενε τις γυναίκες που πήγαιναν για ντους στη ντουζιέρα που υπήρχε εκεί μπροστά του. Τότε πλησίαζε πιο κοντά και τις κοιτούσε προκλητικά, δείχνοντας ταυτόχρονα το μόριο του» μας δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Κάποιες γυναίκες έφευγαν τρέχοντας χωρίς να πουν λέξη, εκφράζοντας βέβαια την αηδία τους για το συμβάν! Άλλες πάλι έβαλαν τις φωνές και μάλιστα τις άκουσαν κάποιοι άνδρες οι οποίοι σηκώθηκαν από την παραλία, τον είδαν και άρχισαν να του πετούν πέτρες. Στη θέα των ανδρών και αντιλαμβανόμενος πως δεν θα ξεμπέρδευε εύκολα με τον πετροπόλεμο (και την πιθανή σύλληψή του αν κάποιοι άνδρες κατάφερναν να τον πλησιάσουν) ο ανώμαλος... το έβαλε στα πόδια!

Το θράσος του... δεν έχει όρια

Δεν αποκλείεται όμως η δράση του να επεκτάθηκε... σε άλλα σημεία παραλιών! Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος άνδρας, εφαρμόζει «καλοκαιρινές μεθόδους» για να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως οι γυναίκες κυκλοφορούν με μαγιό, θεωρεί ευκολότερη... τη λεία του! Ταυτόχρονα όμως αποδεικνύεται πως έχει και περισσό θράσος, αφού δεν διστάζει να κυκλοφορεί γυμνός σε πολυσύχναστη περιοχή, όπως αυτή του Καστελλοκάμπου και μάλιστα σε μικρή απόσταση από ένα πολυσύχναστο ξενοδοχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...