Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Νέα επεισόδια εναντίον μεταναστών στην Πάτρα

Στο νοσοκομείο της Πάτρας έχοντας δεχθεί κτυπήματα από ομάδα νεαρών που επέβαιναν σε μηχανές, μεταφέρθηκε στις 10.45 το βράδυ της Κυριακής ένας μετανάστης ο οποίος κινείτο στο ύψος του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε λιπόθυμη κατάσταση, από τα κτυπήματα που δέχθηκε για αρκετή ώρα, ενώ σώθηκε την τελευταία στιγμή, χάρη στην επέμβαση πολιτών, οι οποίοι αντελήφθησαν τι συνέβη την ώρα που παρακολουθούσαν την θεατρική παράσταση που ανέβαζε στο χώρο της «Πολιτείας» που βρίσκεται πολύ κοντά το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα «Ανήσυχοι εν πλώ».

Όπως κατήγγειλαν στο patrastimes.gr πολίτες, ο επικεφαλής της ομάδας που κτύπησε τον μετανάστη, είναι γνωστό άτομο για την… «πολιτική» του δράση στην περιοχή, ενώ έκαναν λόγo και για ειρωνική συμπεριφορά απέναντί τους από αστυνομικούς, όταν τους είπαν πως πρόκειται για ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στη «Χρυσή Αυγή».

Κυνήγησαν μετανάστες από το νέο λιμάνι

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στις 20.00 το απόγευμα κοντά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν «αγανακτισμένοι» κάτοικοι επιτέθηκαν σε Αφγανούς οι οποίοι προσπαθούσαν να μπουν σε διερχόμενες νταλίκες για να μεταβούν στην Ιταλία.

Στο σημείο είχαν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από νταλίκες και παρά την αστυνομική δύναμη κάποιοι Αφγανοί κατάφερναν και γαντζώνονταν στα οχήματα. Τότε ορισμένοι άρχισαν να τους κυνηγούν. Οι Αφγανοί κατέφυγαν τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργήθηκαν επεισόδια και στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο βρήκαν καταφύγιο οι μετανάστες.



http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...