Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συνεδρίασαν οι τομείς δράσης της Τ.Ο. Αγρινίου της ΝΔ

Με αφορμή τις εκλογές στις 17 Ιουνίου και για τον καλύτερο συντονισμό του προεκλογικού αγώνα στη Δημοτική Κοινότητα του Αγρινίου έγινε συνεδρίαση του συμβουλίου στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου των Τομέων Δράσης στο σύνολό τους. Η συμμετοχή των μελών υπήρξε σχεδόν καθολική και προκάλεσε σε όλους ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Από όλους έγινε αποδεκτό ότι πρέπει να γίνει επιπλέον κατανομή δράσης μέσα στο Αγρίνιο όσο και στα Δ. Δ. του Αγ. Κωνσταντίνου, Δοκιμίου, Καλυβίων, Νεάπολης, Καμαρούλας, λόγω του μεγέθους και της ιδιαιτερότητάς τους.

Επιπλέον ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγρινίου Θ. Χούσης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αγρινίου Σαγανάς Α. ανέλαβαν αντίστοιχες δράσεις για τους νέους στις ερχόμενες εκλογές.

«Αναφορικά με το θέμα που τέθηκε σχετικά με την πρόσκληση σε Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους στη «Γενική Συνέλευση της Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας» έγινε ξεκάθαρο ότι προέχει το συμφέρον της χώρας, της Ελλάδας και η νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ισχυρή ΝΔ. Καλούμε τα μέλη της ΝΔ να απέχουν από τυχόν συγκεντρώσεις που προσκαλούνται  που ως μόνο σκοπό έχουν μικρό – προσωπικά συμφέροντα ορισμένων, που είναι ξένα και αντίθετα με αυτά της χώρας μας και του κόμματός μας.», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση της Οργάνωσης.

Πηγή: www.agriniopress.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...