Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Κουβέλης από το Μεσολόγγι: «Σαμαράς και Βενιζέλος είναι οι αρχιτέκτονες του χάους»

Με οξείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά καταφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος τους κατηγόρισε ως «αρχιτέκτονες του χάους».

Μιλώντας από το Μεσολόγγι, ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι «οι πολίτες έχουν και μνήμη και γνώση και θα τους τιμωρήσουν» και χαρακτήρισε «αρχιτέκτονες του χάους» τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, Ε. Βενιζέλο και Αντ. Σαμαρά, επικρίνοντάς τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Απαντώντας σε σχόλια του κ. Βενιζέλου σχετικά με τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ ο κ. Κουβέλης είπε ότι «ο κ. Βενιζέλος δηλώνει "άναυδος" από την κυβερνητική πρόταση της ΔΗΜΑΡ, αλλά εγώ δεν μένω άναυδος από τις πολιτικές μεταπτώσεις του κ. Βενιζέλου, ούτε από όσα λέει για την προωθούμενη συγκυβέρνησή του με τη ΝΔ και την αδιέξοδη πολιτική που υπερασπίζεται, την πολιτική που έφερε τη χώρα και την κοινωνία στη σημερινή κατάσταση».

Την ίδια στιγμή «οι αρχιτέκτονες του χάους, Σαμαράς και Βενιζέλος, απειλούν και κινδυνολογούν για το χάος που δήθεν θα προκύψει αν δεν ψηφισθούν. Οι πολίτες έχουν και μνήμη και γνώση και θα τους τιμωρήσουν» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Κουβέλης

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πραγματοποιεί περιοδεία στην Αιτωλοακαρνία. Επισκέφθηκε διαδοχικά τη Ναύπακτο, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι όπου συναντήθηκε με φορείς των πόλεων και τους δημάρχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...