Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ήθελε να αποδράσει... κόβοντας τα κάγκελα του κελιού του

Μία απόδραση που θυμίζει... τις ιστορίες του «Λούκυ Λουκ» πρόλαβε η Αστυνομία στο Αγρίνιο,όταν ανακάλυψαν μέσα σε δέμα με κουβέρτες που προοριζόταν για κρατούμενο λάμες με τις οποίες αυτός θα έκοβε τα κάγκελα του κελιού του.

Πρόκειται για έναν κρατούμενο που είχε συλληφθεί για μεταφορά περίπου 180 κιλών χασίς. Άγνωστοι, συνεργοί του κρατουμένου οργάνωσαν με τρόπο... κινηματογραφικό την απόδρασή του. Έτσι αποφάσισαν να του στείλουν λάμες από σιδεροπρίονο τις οποίες είχαν ράψει στην φόδρα μίας κουβέρτας.

Ο κρατούμενος βρισκόταν στα κελιά του Β' Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου. Το δέμα είχε παραλάβει από τα ΚΤΕΛ ο δικηγόρος του για λογαριασμό του πελάτη του χωρίς ωστόσο να ξέρει τι περιείχε μέσα. Έτσι λοιπόν το παρέδωσε στους αστυνομικούς οι οποίοι κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν τις κρυμμένες λάμες.

Η απόδραση επρόκειτο να γίνει πιθανότατα από από το τμήμα στο οποίο παρέμενε καθώς στις επόμενες ημέρες θα μεταφερόταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Πέραν των ήδη κατηγοριών που υπάρχουν πλέον σχηματίστηκε και νέα δικογραφία στην οποία κατηγορείται για απόπειρα απόδρασης με την Αστυνομία να αναζητά τον αποστολέα του δέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...