Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ανησυχία για τις εξελίξεις για την Αχαϊκή Τράπεζα

Την ανησυχία του σε σχέση με τις εξελίξεις για την Αχαϊκή Τράπεζα, αλλά και την αμέριστη στήριξή του στις αποφάσεις της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς επίσης και στα δικαιώματα των καταθετών και των εργαζομένων της Τράπεζας, εξέφρασε ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος.
Ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος τη Δευτέρα μετείχε στη κρίσιμη σύσκεψη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τη νέα δανειακή σύμβαση, έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Ευρισκόμενος στη Βουλή όπου και συμμετέχω στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για τη νέα δανειακή σύμβαση, πληροφορήθηκα τις άκρως δυσάρεστες εξελίξεις για την Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα.
Εκφράζοντας την ανησυχία μου αλλά και την απόλυτη στήριξή μου στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα, τους καταθέτες αλλά και τους εργαζόμενους της Τράπεζας, σας δηλώνω πως αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της σύσκεψης που έμαθα πως θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο Επιμελητήριο Αχαΐας, εκφράζοντας την πρόθεσή μου να στηρίξω τις όποιες αποφάσεις ληφθούν, πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα και τα δικαιώματα όσων άδικα πλήττονται από τις εξελίξεις.
Παρακαλώ να γνωρίζετε δε, πως είμαι έτοιμος να μεταφέρω και στη Βουλή τα συμπεράσματα της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί, πάντα προς όφελος του δικαίου της τοπικής κοινωνίας.



Με εκτίμηση

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...