Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ν. Νικολόπουλος : ««Αντίπαλοί μας οι… Μυντχάουζεν του ΠΑΣΟΚ, όχι τα κάγκελα και οι μάντρες»

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος.
Η πολιτική διεκδίκηση δεν μπορεί να ποινικοποιείται. Και μέσα στα όρια της πολιτικής διεκδίκησης ενίοτε υπάρχει και ο ακτιβισμός, ο οποίος δεν είναι δυνατό να οδηγεί αιρετούς στη Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενους, πολύ περισσότερο όταν μέσω αυτών εκφράζονται αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή του οργάνου που εκπροσωπεί τον Πατραϊκό Λαό.
Γι’ αυτό και δεν μπορώ  να συμφωνήσω με τις  συλλήψεις, δηλώνοντας την απόλυτη συμπαράστασή μου προς τους συλληφθέντες» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πάντως ότι σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και ως πολίτης της Πάτρας, διαφωνεί με τις πράξεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς αυτές, εκτός από πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς δεν προσφέρουν τίποτα στην ουσία του ζητήματος, που είναι η παραχώρηση τμήματος του θαλασσίου μετώπου στην πόλη. 
Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι της Πάτρας και οδήγησαν στην σύλληψη ου Δημάρχου Γιάννη Δημαρά , του Αντιδημάρχου Γιώργου Σιγαλού και ενός υπαλλήλου του Δήμου.  
«Ο αντίπαλος αυτής της πόλης είναι αυτοί που ανέξοδα υπόσχονται και ανερυθρίαστα ψεύδονται τόσο καιρό, δηλαδή οι κ.κ. Παπανδρέου, Πάγκαλος και Βενιζέλος. Και όχι… τα κάγκελα του λιμανιού, που ακόμα και για ιστορικούς ή λόγους αισθητικής θα έπρεπε να παραμείνουν στην θέση τους, αφού μάλιστα οι μάντρες δεν γκρεμίζονται και μένουν εκεί…» υπογράμμισε ο κ. Νικολόπουλος.  
Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ούτε αντίπαλοι αυτής  της πόλης μπορεί να είναι οι υπηρεσίες  που λειτουργούν μέσα στο λιμάνι και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ακόμα στον λιμενικό χώρο. Αλίμονο! Αν υπήρχε έστω και λίγη κοινή λογική, θα έπρεπε ο Δήμαρχος να έχει καλέσει σε συνεννόηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και να είναι δεδομένο πως δεν θα διαταραχθεί καμία εμπορική ή άλλου είδους δραστηριότητα. Το λιμάνι της Πάτρας είναι ό,τι έχει μείνει όρθιο και στηρίζει την τοπική οικονομία μέσα στην λαίλαπα της κρίσης!». 
Καταλήγοντας, ο Αχαιός πολιτικός επεσήμανε: «Θα  έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχουν ξεκαθαρίσει πολλά.
Η διεκδίκηση της Πάτρας για το θαλάσσιο μέτωπο δεν μπορεί να συγχέεται με την λιμενική δραστηριότητα και να διακινδυνεύεται η οικονομική λειτουργία του λιμανιού. Η δημοτική Αρχή θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να κάνει κατανοητό σε όλους τους πολίτες ότι δεν τα βάζει με τα κάγκελα, τις μάντρες, τους… πυροσβέστες και τους λιμενεργάτες. Αλλά με τους αθεράπευτους Μυντχάουζεν του ΠΑΣΟΚ!
Έφτασε  λοιπόν, εκεί που μάλλον δεν ήθελε. Ούτε εγώ, ούτε κάθε δημοκράτης πολίτης  αυτού του τόπου. Θα σταθώ στο  πλευρό της, γιατί τα εδώλια δεν ταιριάζουν στους εκλεγμένους από τον λαό της Πάτρας και θέλω να ελπίζω και μετά, σε έναν πιο σωστό δρόμο, ώστε η διεκδίκηση της πόλης να μην χάνεται μέσα σε φρούδες εντυπώσεις και άγονες αντιπαραθέσεις». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...