Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Προεκλογικές ετοιμασίες από την ΔΗΜΑΡ Αχαΐας

Συγκλήθηκε  η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς στα γραφεία της (ΚΑΝΑΚΑΡΗ 143 & ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΠΑΤΡΑ) και συζήτησε διεξοδικά τα παρακάτω θέματα της συνεδρίασης είναι:
  1. Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις
  2. Η κατάσταση στην Πάτρα, στον Νομό και την Περιφέρεια
  3. Εκλογική προετοιμασία της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαΐας
Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής απασχόλησε ιδιαίτερα η κατάσταση στον Δήμο Πατρώων που ήταν και το αντικείμενο της πρόσφατης συνεδρίασης της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμέτοχη την Δευτέρα 16-1-2012. Και από τις δυο συνεδριάσεις πρόεκυψε η ανάγκη δημοσίας τοποθέτησης της Δημοκρατικής Αριστεράς και ομόφωνα εγκρίθηκαν οι βασικοί άξονες. Η σχετική ανακοίνωση θα δοθεί στην δημοσιότητα τις αρχές της επομένης εβδομάδας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή συμφώνα και με τις σχετικές κατευθύνσεις της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας αποφάσισε να θύσει από σήμερα το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα και να προσαρμόσει τις λειτουργίες του, την διάταξη των στελεχών του και τις πολιτικές του πρωτοβουλίες, στην εξυπηρέτηση των εκλογικών του στόχων. Αναδεικνύουμε την ανάγκη για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου και απευθυνόμαστε προς τούτο στους πολίτες της Αχαΐας που ανήκουν στον ευρύ χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας, της πολιτικής οικολογίας άλλα και σε κάθε πολίτη που πιστεύει στην ανάγκη και την ωφελιμότητα μιας ισχυρής σύγχρονης δημοκρατικής, ευρωπαϊκής και μεταρρυθμιστικής αριστεράς.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εξουσιοδότησε την Γραμματεία να προχωρήσει άμεσα στην συγκρότηση ευρείας εκλογικής επιτροπής και να διερευνήσει την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κόμματος με βάση την παραπάνω αντίληψη μας. Η οριστική απόφαση για το ψηφοδέλτιο Αχαΐας θα ληφθέν από την Νομαρχιακή Επιτροπή στον κατάλληλο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...