Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Σοβαρά επεισόδια από τους οπαδούς του Μεσολογγίου

Οι οπαδοί της ομάδας από το Μεσολόγγι αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ένθερμοι, προκαλώντας επεισόδια πριν και μετά τον αγώνα.
Χαρακτηριστικά λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης πολλοί από αυτούς θέλοντας να εισέλθουν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Φιλιππιάδας χωρίς εισιτήριο, έκαναν ''ντου'' στον έλεγχο εισιτηρίων , πετάγοντας καπνογόνα στα άτομα του Εθνικού Φιλιππιάδας που ήταν στον έλεγχο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ''οπαδοί'' της ΑΕΜ σπάζοντας τα κιγκλιδώματα του σταδίου κατευθύνθηκαν στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, ρίχοντας πέτρες και ότι άλλο βρουν μπροστά τους στους φιλάθλους του Εθνικού Φιλιππιάδας αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας κάποιες υλικές ζημιές. Μάλιστα, λόγω των επεισοδίων στον εξωτερικό χωρο, διεκόπη η διέλευση των οχημάτων στην Εθνική Οδό.

Και όλα αυτά σε μια φιλόξενη έδρα όπως αυτή της Φιλιππιάδας , που έχει φιλοξενήσει αρκετούς οπαδούς όπως αυτούς του Παναιτωλικού, Δόξα δράμας , Καλλονής, ΠΑΣ Πρέβεζα, Αναγ/ση Άρτας και άλλων ομάδων χωρίς ποτέ να προκληθεί το παραμικρό επεισόδιο.

Τέτοιοι οπαδοί όπως της ΑΕΜ που προκαλούν επεισόδια χωρίς να προκληθούν καλό είναι να απομακρυνθούν και να λείψουν από τις κερκίδες κάθε ποδοσφαιρικής αναμέτρησης .



http://www.myfilippiada.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...