Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινά η προανάκριση για το Ταμείο Μολυβιάτη

Στο 27ο προανακριτικό τμήμα του πταισματοδικείου Αθηνών κατέθεσε σήμερα Τετάρτη, ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης σχετικά με την υπόθεση των χρημάτων του Ταμείου Μολυβιάτη, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που ο ίδιος είχε καταθέσει πριν ένα μήνα.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης παρέδωσε τα επί πλέον στοιχεία που έχουν προκύψει από το κοινοβουλευτικό έλεγχο από τις 14 Οκτωβρίου έως σήμερα. Επίσης, για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στην έντονη κοινωνική αγανάκτηση που υπάρχει στις πυρόπληκτες περιοχές, καθώς οι πολίτες μετά από τέσσερα χρόνια βλέπουν πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού  και  προσφορές ομογενών και φιλελλήνων του εξωτερικού δεν αξιοποιούνται για το σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν, τη στιγμή που η στήριξη των τοπικών κοινωνιών, η υλοποίηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές και η δημιουργία έργων υποδομής είναι αναγκαία για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης ζήτησε να επισπευτούν οι διαδικασίες ώστε τα χρήματα να αποδοθούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές και να αποδοθούν ευθύνες.

Σημειώνεται ότι χθες Τρίτη, κατέθεσε και ο πρώην πρόεδρος του Ε.Τ.Α.Ε.Α Πέτρος Μολυβιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...