Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Πάτρας με μέλη της ΔΗΜΑΡ

Νίκος Τσούκαλης
Με αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς συνατήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς. Από την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς συμμετείχαν ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Χρήστος Σταυρόπουλος και ο διαμερισματικός σύμβουλος και υπεύθυνος εκ μέρους της Γραμματείας της Ν.Ε για την αυτοδιοίκηση, Νίκος Μπαλαφούτης.

Τα μέλη της ΔΗΜΑΡ εξέφρασαν τη συμπαράσταση του κόμματος στην παρούσα Δημοτική Αρχή και παρέδωσαν δέσμη 10 προτάσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, με στόχο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο κ. Δημαράς επεσήμανε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την καθυστερημένη μετάβαση στο νέο Καλλικρατικό καθεστώς, ενώ αναφέρθηκε με μελανά χρώματα στην οικονομική κατάσταση του Δήμου και κατήγγειλε ανύπαρτκη στήριξη από το Κράτος. 

Τη Δευτέρα αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς θα συναντηθεί με τον Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων νήσων, κ. Τάσο Αποστολόπουλο καθώς και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...