Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πυρκαγιά κοντά στην εθνική Αθηνών-Πατρών στην περιοχή Λαμπίρη

Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίγεται χαμηλή βλάστηση και δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές

Φωτιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, κοντά στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο 187χλμ, στο ύψος του χωριού Λαμπίρι Αιγιαλείας, προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Επί τόπου επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο που πραγματοποιεί ρίψεις και σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχει βοηθήσει στην οριοθέτηση του μετώπου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές και δεν έχουν υπάρξει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται δύο ακόμη πυρκαγιές, στα Γρεβενά και την Κορινθία. Στα Γρεβενά, η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, και καίει δάσος με κέδρους. Πρόκειται για δύσβατη περιοχή, όπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Τέλος, μία ακόμη πυρκαγιά, στους Αγίους Θεοδώρους στην Κορινθία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 17:35. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικίες, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία. Επί τόπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...