Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο 43χρονος για τον φόνο 50χρονου στη Ναύπακτο

Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Μεσολογγίου οδηγήθηκε ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται ως δράστης της δολοφονίας ενός 50χρονου, που βρέθηκε νεκρός χθες στην περιοχή Γρίμποβο της Ναυπάκτου.

Έπειτα από έρευνες που έκαναν άνδρες του Λιμενικού από τη Ναύπακτο και την Πάτρα, σε συνεργασία με αστυνομικούς από την Ασφάλεια Μεσολογγίου και το τμήμα της Ναυπάκτου, αλλά και τα στοιχεία που συνέλεξαν από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 43χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος και ο 50χρονος είχαν συναντηθεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε καφενείο της κοινότητας Δάφνη και για άγνωστο ακόμα λόγο άρχισαν να λογομαχούν. Έπειτα από λίγη ώρα οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 43χρονου, με σκοπό σύμφωνα, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να συζητήσουν, ώστε να σταματήσει η μεταξύ τους ένταση.

Τελικά έφθασαν με το αυτοκίνητο μέχρι το Γρίμποβο όπου και εκεί όμως συνέχισαν να λογομαχούν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο φόνος. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 50χρονος έφερε τουλάχιστον πέντε κτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Όσον αφορά στα αίτια, οι λιμενικοί ερευνούν το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...