Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο βαρυποινίτης,πρώην εραστής της παπαδιάς αρνήθηκε 2.300 ευρώ για να κάνει το φόνο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της παπαδιάς, η οποία με τις πράξεις της φαίνεται πως κερδίζει τον τίτλο της διαβολογυναίκας. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το μόνο που είχε στο μυαλό της ήταν να απαλλαχθεί από τον ιερέα σύζυγο της, αλλά και να αρπάξει την περιουσία του.

Που να φανταζόταν ο 52χρονος ιερέας πως όταν πήγαινε στις φυλακές της Άμφισσας και εξομολογούσε κρατούμενους, ότι είχε κάνει το λάθος που θα του στοίχιζε τη ζωή του. Εκεί ο άτυχος ιερές γνώρισε και εξομολόγησε έναν βαρυποινίτη που είχε σκοτώσει τον πατέρα του. Σύμφωνα με το newsit.gr ο κρατούμενος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παπά.

Μάλιστα ο άτυχος 52χρονος καλούσε τον βαρυποινίτη στο σπίτι τους, όταν ο τελευταίος έπαιρνε 5ήμερες άδειες. Εκεί γνώρισε την παπαδιά και μέσα σε λίγο καιρό η 43χρονη έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της. Ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον βαρυποινίτη και μετά από λίγο καιρό, αφού τον είχε του χεριού της του ζήτησε να «ξεφορτωθεί» τον παπά. Εκείνος όμως αρνήθηκε και δεν ήθελε να χρεωθεί ακόμα μία δολοφονία. Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του φερόμενου δράστη η γυναίκα είχε προσφέρει 2.300 ευρώ προκειμένου να τον δελεάσει, ωστόσο εκείνος δεν πείστηκε ποτέ.

Τότε ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της σχέσης τους, κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον κρατούμενο, αφού η παπαδιά δεν τον άφηνε ήσυχο. Εκείνος λοιπόν στην προσπάθεια του να απαλλαγεί από την 43χρονη γυναίκα της γνώρισε το 41χρονο, με τον οποίο ήταν συγκρατούμενος -είχε καταδικαστεί για μικροκλοπές- πληροφορίες.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η ερωτική σχέση της Θεοδώρας Αυγεροπούλου με τον Νίκο Παναγόπουλο, η οποία κράτησε έξι μήνες και εκείνος τελικά πείστηκε από τα τεχνάσματα της παπαδιάς να εκτελέσει το σχέδιο της και να δολοφονήσει τον άτυχο ιερέα.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...